Grafički dizajn i priprema

Grafički dizajn je vrsta primijenjene umjetnosti koja omogućuje da se vizualnom komunikacijom prenese neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja ili educiranja.
Grafički dizajn mora oblikovati poruku tako da bude razumljiva i prepoznatljiva ciljnoj publici.

Dizajn je upravo ono što stvara prvi dojam na vaše klijente, partnere i buduće potencijalne kupce.
Bilo da ste upravo otvorili poduzeće ili obrt, pa vam je potreban vizualni identitet ili želite redizajnirati svoje postojeće tiskane materijale.

U suradnji s vašim zahtjevima i mogućnostima izraditi ćemo Vaš kompletan vizualni identitet.
Kreiramo zaštitni znak i logotip, te grafička rješenja za razne tiskane materijale kao što su vizitkarte, memorandumi, kuverte, blokovi, leci, brošure, naljepnice, etikete, zastave, privjesci i.t.d.

Podrazumijeva niz stručnih radnji pomoću kojih dizajnerska rješenja dovodimo do konačnog tiskanog proizvoda.

Priprema je vrlo važan i odgovoran segment grafičkog posla.

Da bi se kvalitetno obavila, potrebno je znanje i iskustvo o svim tehnikama tiska i dorade proizvoda kao i poznavanje karakteristika materijala od kojih se proizvod izrađuje ili na koji se tiska.

Grafička priprema uključuje unos teksta, skeniranje i obradu slika, montažu fotografija, a po potrebi i korekture teksta za tisak npr.letaka, plakata,pozivnica ili nekog drugog tiskanog materijala.

Pripremu za tisak radimo nakon grafičkog oblikovanja proizvoda dizajniranih kod nas kao i na osnovu vaših gotovih grafičkih rješenja koje nam možete predati u elektronskom obliku.